Кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив у ДТП

Джерело: Bild

В німецькому місті Штутгарт кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана по дорозі в аеропорт потрапив у ДТП за участі поліціянтів. Один поліціянт загинув, ще один – зазнав важких поранень.

Аварія сталася близько 11:15 у Штутгарті, коли 69-річна жінка на своєму BMW не помітила шлагбаум для колони прем’єр-міністра. Вона виїхала на перехрестя і здійснила наїзд на мотоцикл 61-річного поліціянта, який супроводжував машину Віктора Орбана.

Від сили удару поліціянта на мотоциклі відкинуло на службовий автомобіль іншого поліціянта.

Внаслідок ДТП обидва офіцери дістали важкі травми. 61-річний чоловік невдовзі помер у лікарні.

“Ми глибоко шоковані аварією наших колег. Трагічні обставини смерті нашого шановного колеги приголомшили нас і вразили всю поліцію Штутгарта до глибини душі”, – сказав начальник поліції Маркус Айзенбраун.

Віктор Орбан перебував у Німеччині на Чемпіонаті Європи з футболу.

Фото: Bild

Він планував повернутися до Будапешта близько обіду. Аварія сталася приблизно за вісім кілометрів до прибуття в аеропорт.

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з Дональдом Трампом заявив в інтерв’ю Fox News, що колишній президент підтримуватиме Україну.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.