На Алясці поліціянти врятували лосеня, яке втрапило в пастку на озері

Джерело: Associated Press

На Алясці чоловік і двоє поліціянтів врятували лосеня, яке, впало в озеро і застрягло між гідролітаком та причалом.

За даними видання, працівник туристичної компанії Спенсер Воррен готував гідролітак до рейсу о 6:30 ранку, коли почув дивний звук. Повернувшись, він побачив лосеня, що застрягло між поплавками літака та причалом на озері.

Неподалік, за кілька метрів від місця події, Воррен помітив матір лосеняти з іншим дитинчам.

“Матері-лосихи агресивні, коли захищають своїх дітей, тому Воррен не ризикнув підходити ближче, щоб не наражати себе на небезпеку”, – йдеться в повідомленні.

@spencerwarren1

Today had a wild start. Baby moose just wanted to learn how to fly! #alaska #babymoose #savingababymoose

♬ original sound – Spencer Warren

Чоловік розповів, що лосеня намагалося вибратися з озера, але не могло втриматися копитами на верхівці металевого поплавка.

“Для лосеняти це було як ковзанка – його копита постійно ковзали”, – зазначив Воррен.

Невдовзі на місце події прибули поліціянти. Один з них поставив свій патрульний автомобіль між лосихою та гідролітаком, щоб інший офіцер і Воррен могли врятувати лосеня.

“На щастя, лосеня не рухалося, що полегшило порятунок. Ми просто підняли його і поставили на причал”, – поділився Воррен.

Виснажене лосеня трохи полежало, а потім офіцер допоміг йому встати.

Місто Кайл в канадській провінції Саскачеван зіткнулося з перешкодою напередодні місцевих виборів: ніхто не балотується на посаду мера.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.