У 90-річному віці помер актор Білл Коббс

Джерело: Sky News

Актор Білл Коббс – найбільш відомий за ролями охоронця у фільмі “Ніч у музеї” та менеджера Вітні Хьюстон у фільмі “Тілоохоронець” – помер у віці 90 років.

Актор помер увечері 25 червня у Каліфорнії, повідомив агент актора. Він також додав, що у момент смерті поруч з Біллом Коббсом були його рідні, а сама смерть настала з природніх причин.

Коббс також зіграв у фільмах “Король повітря”, “Підручний Гадсакера”, “Сонячний Штат”.

Він також знімався у телесеріалах, таких як “Клан Сопрано”, “Західне крило”, “Вулиця Сезам” та “Швидка допомога”.

Загалом за свою кар’єру Коббс зіграв у 200 фільмах та телевізійних шоу.

У 2020 році він отримав нагороду “Еммі” за видатний обмежений виступ у денній програмі серіалу “Діно Дана”.

  • Французька кінозірка Анук Еме, визнання якій принесла головна роль у культовому фільмі 1960-х “Чоловік і жінка”, померла у віці 92 років.
  • Канадський актор Дональд Сазерленд, відомий ролями в фільмах “Голодні ігри” та “Гордість і упередження”, помер у віці 88 років. Трагічну звістку повідомив син актора Кіфер.

В Італії посилилася вулканічна активність й в країні вивергається вже другий вулкан, викидаючи попіл і лаву біля північного узбережжя Сицилії. 

Під час матчу Євро-2024 Португалія-Франція французькі вболівальники вийшли з антиукраїнським плакатом про авіацію України.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 5 липня, на фронті відбулося 119 бойових зіткнень. Найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку. Також ворог активний на Лиманському і Торецькому напрямках.

Протягом дня, 5 липня, російські війська здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 73 вибухи. 

В лондонському Музеї дизайну в п’ятницю, 5 липня, відкрилась виставка, присвячена 65-річчю Барбі, на якій представлено 250 предметів зі світу Барбі.