Вдруге за два дні: у Києві пасажир потрапив під потяг метро. Зачинено одразу 2 станції

Джерело: КМДА/Telegram

На станції столичного метро “Золоті ворота” сьогодні, 28 червня, пасажир потрапив під потяг. Це призвело до змін у роботі “зеленої” лінії метрополітену.

“На станції “Золоті ворота” пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців”, –  зазначили  у КМДА.

Рух поїздів на лінії, як зазначається, організовано від станції “Червоний хутір” до “Кловської” та від “Сирця” до “Лук’янівської”.

“Станції “Золоті ворота”, “Палац спорту” та пересадочний вузол “Золоті ворота” – “Театральна” зачинені на вхід для пасажирів”, – йдеться у повідомленні.

Про зміни та відновлення руху повідомлять додатково.

UPD: Рух поїздів “зеленою” лінією метро відновили. З-під вагона дістали тіло жінки.

Нагадаємо, вранці 27 червня у столичному метро чоловік впав під потяг. Рятувальники деблокували потерпілого, його відправили до лікарні. Його, у шоковому стані, доправили до лікарні. Обійшлось без травматичної ампутації кінцівок.

Станом на 2 липня у столиці України спостерігається високий рівень забрудненості повітря.

2 липня президент Володимир Зеленський обговорив з майбутнім генсеком НАТО Марком Рютте взаємодію України з Північноатлантичним альянсом.

Сполучені Штати незабаром нададуть новий пакет безпекової допомоги Україні на понад 2,3 мільярда доларів. До цього пакету входитимуть ракети для протиповітряної оборони, протитанкова зброя та інші критичні боєприпаси із запасів США. 

В Одесі на вулиці Балківській на пішохідному переході автомобіль збив дівчинку. Рух на дорозі на той момент не регулювався світлофором через відсутність електропостачання.

В Україні активно створюють і використовують новітню зброю. Завдяки прагненню перехитрити ворога і великим інвестиціям, Україна стає центром для розробки автономних дронів та іншого озброєння.