У РФ заявили про атаку БпЛА: загинуло п’ятеро осіб

Джерело: російське пропагандистське видання РИА Новости

У Росії повідомили про нічну атаку безпілотників на кілька регіонів. Один з БпЛА нібито поцілив у житловий будинок, внаслідок чого загинуло п’ятеро осіб.

Окупанти повідомили. що вночі збили або перехопили шість безпілотників – по два на ТО Кримом та Тверською областю, та по одному над Брянською та Бєлгородською.

У звіті російського міноборони не вказано про атаку на Курську область, проте т. в. о. глави Регіну повідомив, що “у результаті нічної атаки українського коптера” загинуло кілька осіб.

За його даними, коптер впав на житловий будинок у селі Городище. Як наслідок – загинуло п’ятеро осіб, серед яких двоє малих дітей. Ще двоє осіб зазнали важких поранень.

Прем’єр-міністр України в середу, 3 липня, повідомив, що Україна отримала 2,2 мільярда доларів від Міжнародного валютного фонду.

Росія направила свої військові кораблі до Венесуели. Крім того, 12 червня російські військові кораблі прибули до Куби, увійшовши у порт Гавани.

У Дніпрі внаслідок ранкової ракетно-дронової атаки РФ загинуло троє осіб. Ще 18 – поранені.

Працівники СБУ затримали у Сумській область агентку ФСБ РФ, яка готувала нові повітряні атаки по регіону та намагалась завербувати працівників оборонних підприємств.

Сьогодні вранці, 3 липня, російські війська здійснили серію ударів керованими авіабомбами по селищу Борова Ізюмського району Харківщини, внаслідок чого є загиблий та поранені.