Іспанія – Грузія: коли та де дивитись трансляцію 1/8 фіналу Євро-2024

Джерело: #Букви

Збірна Грузії зіграє проти Іспанії у матчі 1/8 фіналу Євро-2024 з футболу. Переможець зіграє з Німеччиною у чвертьфіналі.

Гра пройде на стадіоні “Кельн Штадіум” 30 червня, початок о 22:00 за київським часом.

Матч Іспанія – Грузія можна буде переглянути на медіасервісі MEGOGO за передплатами “Максимальна” та “Спорт”. Офіційним транслятором Євро-2024 також є Суспільне, але цей матч не покажуть на місцевих каналах.

Іспанія вийшла в плей-оф Євро-2024 з першого місця в групі B, здобувши 9 очок. Збірна перемогла Хорватію (3:0), Італію (1:0) і Албанію (1:0).

Грузія, для якої це дебют, вийшла в плей-оф з третього місця в групі F, набравши 4 очки. Команда програла Туреччині (1:3), зіграла внічию з Чехією (1:1) і несподівано перемогла Португалію (2:0).

  • У неділю, 30 червня, пройде третій матч 1/8 фіналу Євро-2024, де збірні Англії та Словаччини змагатимуться за вихід до чвертьфіналу.
  • В суботу, 29 червня, матч Євро-2024 між Німеччиною та Данією у 1/8 фіналу Чемпіонату Європи зупинили через негоду.
  • 26 червня збірна Грузії виграла у Португалії з рахунком 2:0 та вийшла до 1/8 фіналу Євро-2024.
  • Українська команда не змогла отримати перевагу у грі над бельгійськими футболістами, тож залишає Євро-2024.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс відреагував на візит Генсека ООН Антоніу Гутерреша до російської Казані, де проходив саміт країн БРІКС.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.