Мультфільм «Думками навиворіт 2» встановив рекорд із касових зборів

Джерело: The Hollywood Reporter

Продовження мультфільму “Думками навиворіт 2” від Disney та Pixar зібрало вже понад один мільярд американських доларів касових зборів у світі за перші 19 днів після виходу в кінопрокат.

Це швидше, ніж будь-яке анімаційне кіно в історії.

Зокрема “Думками навиворіт 2” режисера Келсі Манна зібрав вже 469,3 млн дол. у Північній Америці та ще 545,5 млн дол. у решті світу. Загальна сума касових зборів мультфільму у світі за перші 19 днів кінопрокату дорівнює 1, 015 млрд дол.

Таким чином, “Думками навиворіт 2” став першою стрічкою після «Барбі», що вийшла майже рік тому, яка долучилася до “елітного клубу”, заробивши понад 1 мільярд доларів у світовому прокаті.

Серед анімаційних фільмів “Думками навиворіт 2” від Disney та Pixar став уже 11-м фільмом, який досяг цього показника на сьогодні.

У 2015 році “Думками навиворіт 1” заробив “лише” 858,8 млн дол. у всьому світі.

Сіквел анімаційного кіно представляє новий склад емоцій (тривога, заздрість, хандра і конфуз), які з’являються в думках юної героїні Райлі, коли вона стає підлітком.

  • Мультфільм “Думками навиворіт 2” став найкасовішим фільмом року, обійшовши “Дюну: Частина 2” у світовому прокаті з 724 мільйонами доларів США.

Співзасновницю та волонтерку Бахмутського товариства захисту тварин, а нині керівницю ГО “Плурітон”, Катерину Арісу не пустили на нічний автобус. Причиною відмови став кімнатний собака, хоча під час придбання квитків не було вказано про заборону їхати з тваринами.

Ветеран України Михайло Гурняк-Рафальський зізнався, що понад десять років страждав від наркотичної залежності та закликав не боятися звернутися по допомогу.

У Великій Британії до 6,5 років ув’язнення засудили 30-річну вчительку Ребекку Джойнс, яка мала сексуальний звʼязок із двома учнями та завагітніла від одного з них.

На Тижні високої моди в Парижі заключним образом колекції осінь-зима 2024/2025 від лондонського дизайнера Роберта Вуна стало відтворення Чумацького Шляху. Для створення цього образу він витратив 1430 годин ручної роботи і 97 тисяч кристалів Swarovski.

Росіяни забрали в тимчасово окупованому Криму будинок української співачки Джамали.