Євро-2024: Роналду розплакався, коли не зміг забити гол у ворота Словенії

Джерело: Букви

1 липня, під час матчу Португалія-Словенія, Кріштіану Роналду розплакався, коли не зміг забити гол у ворота суперників під час пенальті. Не могла стримати сліз і матір футболіста.

Збірні Португалії та Словенії зійшлись у матчі в межах 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу. Під час основних 90 хвилин команди не виявили сильнішого, відтак матч перейшов до овертаймів.

Під час перших додаткових 15 хвилин у Роналду була змога допомогти своїй збірній Португалії вийти уперед, після призначення арбітром пенальті. Однак удар португальця успішно відбив воротар Словенії Ян Облак.

Коли пролунав свисток на перерву, Роналду розплакався. Імовірно, що такий сплеск емоцій у нього викликала його матір – 69-річна Долорес Айверу – яка також розплакалась, коли її син не забив гол.

На опублікованих відео видно, як після промаху футболіст дивиться на матір і теж починає плакати.

Другий екстратайм теж не виявив переможця, відтак гра перейшла до серії пенальті, у яких сильнішими виявились португальці – 3:0 на їхню користь. Серед авторів голу – і Крішітіану Роналду.

Українські розвідники, оператори підрозділу ГУР МО України “Ghost”, завдали серію успішних FPV-ударів по цілях російських загарбників.

Російським військам нещодавно вдалося просунутися на південний схід від Сіверська.

7 липня відзначається Всесвітній день шашлику, в Україні – День працівника природно-заповідної справи. За церковним календарем вшановують пам’ять преподобних Томи й Акакія.

За даними синоптиків, у неділю, 7 липня, в низці областей України очікується спекотна та суха погода.

6 липня президент Володимир Зеленський поінформував, що лише за цей тиждень російські війська скинули на територію України понад 600 керованих авіаційних бомб.