Емінем анонсував дату виходу нового альбому

Джерело: Variety 

Емінем оголосив про вихід його нового альбому “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)” 12 липня. В промо-ролику до альбому, опублікованому в соцмережах, показано сцену, де жінка народжує дитину.

Коли мати тримає дитину, та розплющує свої чорні очі й зловісно посміхається, а з її голови з’являються роги.

Дата релізу альбому з’явилася напередодні виходу другого синглу проєкту “Tobey”. Ймовірно, сингл назвали на честь Тобі Магуайра на основі тексту з тизера цієї пісні.

Нині Емінем випустив “Houdini”, який став зворотним викликом його синглу 2002 року “Without Me”.

Вперше про “Смерть Сліма Шейді”, одного з музичних альтер-его Емінема, стало відомо у квітні, коли музикант опублікував тизер кримінального шоу “Детройтськоликі матеріали про вбивства”. Ще пізніше він попрощався зі Слімом Шейді у некролозі у Detroit Free Press.

Довідка. Eminem – американський репер, музичний продюсер, композитор і актор, один із засновників хіп-хопу. Протягом своєї кар’єри він випустив вже 11 альбомів, які посідали перше місце у чартах Billboard 200 і п’ять синглів у Billboard Hot 100, які теж потрапляли на першу позицію. Журнал Rolling Stone зарахував його до списку 100 найвеличніших артистів всіх часів, назвавши його “королем хіп-хопу”.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.