У США телезірка вибачилась, що прийшла на церемонію BET Awards з сумкою у формі пістолета

Джерело: BBC News

Американська телезірка та бізнесвумен Анджела Сіммонс вибачилася за те, що взяла на церемонію нагородження BET Awards сумку у формі пістолета.

Фото: Shutterstock

“Коли я вибирала гаманець, я вірила, що він милий і унікальний, і прийняла неправильне рішення, використавши його як аксесуар, щоб підкреслити свою красу. Я глибоко шкодую, що цей предмет, який символізує зброю, був недоречним…, особливо з огляду на мій особистий і громадський досвід насильства зі зброєю”, – написала вона в Instagram.

Сіммонс розповіла, що її партнер помер в результаті насильства з використанням зброї й додала, що не мала на мені “пропагувати насильство зі зброєю”.

“Це була помилка, яка не визначає, ким я є, чи мої зобов’язання припинити насильство з використанням зброї. Усім, кого ранили чи образили мої дії, я приношу свої найглибші вибачення”, – написала вона.

Спікер оперативно-стратегічного угрупування військ “Хотиця” Назар Волошин заперечив дані Forbes щодо втрати 99 тисяч ЗС РФ у боях за Часів Яр. Він сказав, що за три місяці ворожі втрати складають близько 5 тисяч. 

Команда програмістів подала позов до окружного суду США проти американського репера Каньє і його керівника справами Майло Яннопулоса, звинувативши їх “примусовій праці та жорстокому або такому, що принижує гідність, поводженні”.

Співзасновницю та волонтерку Бахмутського товариства захисту тварин, а нині керівницю ГО “Плурітон”, Катерину Арісу не пустили на нічний автобус. Причиною відмови став кімнатний собака, хоча під час придбання квитків не було вказано про заборону їхати з тваринами.

Ветеран України Михайло Гурняк-Рафальський зізнався, що понад десять років страждав від наркотичної залежності та закликав не боятися звернутися по допомогу.

У Великій Британії до 6,5 років ув’язнення засудили 30-річну вчительку Ребекку Джойнс, яка мала сексуальний звʼязок із двома учнями та завагітніла від одного з них.