Кількість загиблих у Дніпрі зросла до п’ятьох осіб

Джерело: Нацполіція України

У Дніпрі зросла кількість загиблих внаслідок ранкової ракетно-дронової атаки РФ по місту.

За останніми даними, жертвами масованої російської атаки стали п’ятеро осіб. Кількість поранених, за даними місцевої влади, 34 особи, зокрема неповнолітня дівчина.

“Виникли пожежі, є руйнування. Вибуховою хвилею та уламками ракет пошкоджено житлові будинки, торгово-розважальний центр, лікарню, десятки автомобілів”, – повідомили у поліції.

На місці атаки розгорнуто мобільний пункт поліції. Правоохоронці приймають звернення від постраждалих, реєструють повідомлення про пошкодження.

Психологи поліції надають екстрену психологічну допомогу постраждалим людям.

Додамо, що вранці 3 липня російські окупанти “шахедами” та ракетами атакували Дніпро.

Генеральна прокуратура Росії подала позов проти низки великих енергетичних компаній Shell, про що свідчать судові документи.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.