На честь Тейлор Свіфт перейменують місто у Німеччині

Джерело: Spiegel

Через два тижні у межах туру “Eras Tour” Тейлор Свіфт виступить у німецькому місті Гельзенкірхен. На честь концерту виконавиці місто вирішили тимчасово перейменувати у “Свіфткірхен”.

У місті вже вивісили вказівний знак з написом “Свіфткірхен” та зображенням самої співачки.

Новий вказівник, розміщений у центрі міста, зустріне десятки тисяч фанатів Свіфт під час трьох її концертів тут  – 17,18 та 19 липня.

Ініціатором тимчасового перейменування Гельзенкірхена став студент Алешані Вестхофф, який є фанатом виконавиці. Кілька тижнів тому він створив відповідну петицію, яку підтримала міськголова Карін Вельге.

“Це чудова ідея тимчасово перейменувати Гельзенкірхен на Свіфткірхен”, – написала вона.

Представник міста Маркус Швардтманн зауважив, що незабаром у місті з’явиться ще кілька вказівників у “найбільш відвідуваних місцях Гельзенкірхена”.

Він додав, що місто продовжує готуватись до концерту. Зокрема там вже курсує “трамвай Тейлор Свіфт”. Співачка також отримає знак на місцевій Алеї слави. Інші підготування тримають у таємниці.

“У Гельзенкірхен нас чекає чимало маленьких та великих сюрпризів, тому “Свіфті” є що показати”, – додав Швардтманн.

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.

Президент США Джо Байден заявив про сумнів, щодо того, що майбутні президентські вибори відбудуться “мирно”. Водночас він пообіцяв, що вони будуть “вільними та справедливими”.