«Ти російська свиня!»: на турнірі MMA в РФ розгорівся скандал

Джерело: NV

Боєць ММА Джавід Рзаєв, який має азербайджанське коріння, вступив у суперечку з російським бійцем Артуром Кулінським на турнірі з боїв на голих кулаках Hardcore FC.

Рзаєв переміг росіянина Сергія Приходька і звернувся до іншого російського бійця, Артура Кулінського, який стояв у залі.

“Ти лохом був у житті, лохом і залишишся. Ти російська свиня!” – сказав Рзаєв Кулінському.

“Це ти переборщив, зрозумів?” – відповів Кулінський.

“Ти свинота. Ти се*еш там, де їси”, – додав Рзаєв.

Слова Рзаєва обурили росіян. У результаті Федерація боксу Росії подала заяву до Генпрокуратури на Рзаєва, тож йому довелося просити вибачення.

Джавід Рзаєв – боєць з азербайджанським корінням, який народився в російському місті Енгельсі.

  • У Росії почали продавати спортивне харчування, на упакуванні якого згадується місто Буча, де війська РФ вчиняли звірства щодо цивільного населення під час окупації.
  • Ваня Милинкович-Савич, голкіпер збірної Сербії, перед матчем третього туру групового етапу з Данією, влаштував бійку з фанатом в одному з барів у Мюнхені.

У селищі Велентенському на Херсонщині внаслідок російської атаки поранень зазнали жінка та водій швидкої допомоги. 

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг офіційно випередив засновника Amazon Джеффа Безоса й став другою найбагатшою людиною світу.

В заповіднику для слонів на півночі Таїланду внаслідок повені евакуюють понад 100 слонів та десятки туристів. Дві тварини загинули під час евакуації.

93-річний американець та ветеран армії США Вітаутас Пачкаускас підтримує Україну і з початку війни вже 130 разів виходив на проукраїнські акції.

Лідер фракції “Євросолідарність” Петро Порошенко привіз в Миколаїв партію обладнання для моніторингового центру “Ай-Петрі СВ”, однак “за вказівкою згори” його не впустили на обʼєкт.