У Львові затримали експрокурора, який раніше відзначився скандальним весіллям, — УП

Джерело: Українська правда

Львівського експрокурора Ростислава Ільницького та його тещу, адвокатку Богдану Москву, затримала СБУ. Жінку спіймали на хабарі, а під час обшуків у будинку виявили й Ільницького.

Богдану Москву підозрюють в організації схеми ухилення від мобілізації. Правоохоронці спіймали адвокатку “на гарячому” після того, як вона отримала 3500 доларів за встановлення військовозобов’язаному групи інвалідності.

Під час обшуку на горищі будинку затриманої правоохоронці виявили та затримали Ільницького Ростислава Васильовича, якого розшукували з грудня 2023.

Джерело: Українська правда

Чоловік став відомий тим, що 7-8 жовтня відсвяткував розкішне дводенне весілля з колишньою працівницею львівського ДБР.

Джерело: Українська правда

  • Співробітники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного ТЦК не змогли знайти експрокурора Ростислава Ільницького, який відсвяткував розкішне весілля з експрацівницею ДБР, за жодною з адрес.
  • Експрацівниця Львівського територіального управління Державного бюро розслідувань, Роксолана Москва, яка стала відомою завдяки розкішному весіллю під час війни, за час роботи на державній службі придбала елітний автомобіль Audi Q8.
  • Лідерка гурту Go-A Катерина Павленко (Monokate) запропонувала у відповідь на повідомлення українцям від ДБР про важливість боротьби з корупцією надіслати їм відео зі скандального весілля експрокурора та експрацівниці ДБР.

Поліція Молодови попередила про плани зірвати вибори президента країни – зокрема шляхом захоплення урядових будівель – злочинними угрупованнями під керівництвом Росії.

В Україні триває 955-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 659 тисяч осіб.

5 жовтня відзначають Всесвітній день вчителя, Всесвітній день стомованих хворих, Всесвітній день боротьби з менінгітом та Всесвітній день виготовлення листівок. Християни сьогодні вшановують мученицю Харитину.

Вночі 5 жовтня ворог випустив по Україні понад десяток ударних безпілотників та кілька ракет.

За даними синоптиків у суботу, 5 жовтня, частина країни опиниться у полоні дощів.