В Одесі фітнес-тренер образив військового: його розшукали та забрали до ТЦК

Джерело: Дем’ян Ганул/Telegram

В Одесі фітнес-тренер образив військового і побажав смерті усім українським захисникам. Відео цього інциденту опублікував одеський волонтер і активіст Дем’ян Ганул. Причина конфлікту залишається невідомою.

“Та мені по**й, що ти воював, всі хто там воює дов***оби. Ви раби. Йди далі воюй, поки не зд*х. Ти для мене не людина, ти гн*да. Щоб ти зд*х, щоб ви всі там з*охли”, – заявив фітнес-тренер до військового.

Пізніше блогер поширив фото з тим самим чоловіком, який облаяв військового, з розбитим носом. Потім Дем’ян Ганул показав відео, як представники місцевого ТЦК забирають винуватця інциденту, за його словами.

Правоохоронці та Одеський ТЦК поки ніяк не коментують цей інцидент.

  • Пізно ввечері 21 червня у Києві неповнолітній побив колишнього військового, коли він вигулював собаку. Підлітку не сподобалась зачіска ветерана.
  • Ветеран ЗСУ та лікар-ветеринар з Одеси Олексій Притула зазнав цькування під час прийому пацієнта за те, що був військовим. Коли відвідувач побачив, що той втратив обидві ноги внаслідок важкого поранення, сказав: “Пошел тогда ты н**уй, п***р, бл**ь”.

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна може стати членом альянсу, навіть попри триваючу повномасштабну війну.

Члени банди з автоматами увірвалися в місто Понт-Сонде, вбивши щонайменше 70 осіб і змусивши понад 6000 людей тікати. Лідер банди “Гран Гріф” Лаксон Елан заявив, що це була помста за пасивність цивільних під час нападів поліції на його людей.

Три нідерландські активістки закликають вшанувати пам’ять невинних жінок, які стали жертвами полювання на відьом у XV-XVII століттях, встановивши національний пам’ятник.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.