На Рівненщині сталась ДТП: загинуло 14 людей, серед них 6-річна дитина

Джерело: Ігор Клименко, Рівненська ОВА

У Рівненській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулися автоцистерна та мікроавтобус. В результаті аварії загинуло 14 людей.

Про це розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом. Серед загиблих — 6-річна дитина. Одна жінка вижила, і зараз медики борються за її життя.

За даними ОВА, о 15:45 на автодорозі поблизу села Верхів Острозької громади зіткнулися вантажівка та Mercedes Sprinter, який віз людей маршрутом Городище — Рівне — Старокостянтинів.

Джерело: Рівненська ОВА

  • У Миколаєві внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждали шестеро людей, зокрема, дві дитини – чотирьох і девʼяти років.

 

Колишній генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна може стати членом альянсу, навіть попри триваючу повномасштабну війну.

Члени банди з автоматами увірвалися в місто Понт-Сонде, вбивши щонайменше 70 осіб і змусивши понад 6000 людей тікати. Лідер банди “Гран Гріф” Лаксон Елан заявив, що це була помста за пасивність цивільних під час нападів поліції на його людей.

Три нідерландські активістки закликають вшанувати пам’ять невинних жінок, які стали жертвами полювання на відьом у XV-XVII століттях, встановивши національний пам’ятник.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.