В Івано-Франківську лікарі витягнули зі шлунка 6-річної дівчинки кілограм волосся

Джерело: гендиректор Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні Тарас Мельник

Лікарі Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні прооперували 6-річну дівчинку та дістали з її шлунка кілограм волосся.

За словами Мельника, 6-річна Вероніка потрапила до лікарні зі скаргами на відмову від їжі. Інших тривожних симптомів не було, а результати аналізів були в нормі. Амбулаторне лікування не дало позитивного ефекту, тому дівчинку було ушпиталено в гастроентерологічне відділення. Рентген шлунково-кишкового тракту виявив стороннє тіло в шлунку.

“Завдяки злагодженій роботі команди гастроентерологів, анестезіологів і хірургів пацієнтку було успішно прооперовано, і стороннє тіло, сформоване з волосся (вагою 1 кг), видалено”, – повідомив гендиректор лікарні.

Американська акторка Енн Гетевей підтвердила, що триває розробка фільму “Щоденники принцеси 3”, перша частина якого вийшла 23 роки тому.

Google випустив нову функцію, яка дозволить користувачам здійснювати пошук в інтернеті, знімаючи відео.

Будівництво кілометрової вежі Джидда в Саудівській Аравії, яка після завершення стане найвищим хмарочосом у світі, відновилося майже через сім років після зупинку робіт через антикорупційну чистку по всьому королівству.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, в неділю, 6 жовтня, майже всю Україну накриє циклон Finny.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.