Кеті Перрі та родина ветерана зійдуться у суді через маєток

Джерело: Daily Mail

Американська співачка Кеті Перрі готується до судового протистояння з сім’єю 84-річного ветерана Карла Весткотта, який помирає, і був змушений передати їй свій маєток у Монтесіто внаслідок чотирирічної майнової суперечки.

За даними видання, Весткотт погодився продати зірці свій будинок із вісьмома спальнями 2020 року за $15 мільйонів, але за кілька днів потому спробував розірвати угоду, заявивши, що під час підписання документів він перебував під впливом знеболювальних.

Суд постановив, що контракт був законним, і наприкінці минулого року Перрі оголосили законною власницею закритого маєтку 1930-х років, у якому є тенісний корт, два гостьові будинки і басейн.

Однак співачка, як і раніше, хоче скинути з ціни близько $6 мільйонів, зазначаючи, що прикутий до ліжка ветеран, який зараз отримує допомогу в хоспісі через хворобу Гантінгтона, заборгував їй величезні суми за ремонт і втрачений дохід від оренди.

Своєю чергою, суддя Каліфорнії ухвалив рішення, що Перрі має дати свідчення на майбутньому судовому процесі з відшкодування. Усі найближчі родичі Весткотта, включно з його синами Чартом і Кортом Весткоттом, планують відвідати Верховний суд Лос-Анджелеса.

Величезний комплекс площею 860 квадратних метрів у передгір’ях Санта-Інез з травня зареєстровано на ім’я власника DDoveB, на честь трирічної доньки Перрі, Дейзі Дав Блум.

Точну суму з решти $6 мільйонів доларів, які Перрі винна йому, буде визначена на другому етапі їхньої чотирирічного судового процесу.

Спершу планувалося, що судовий процес щодо відшкодування збитків відбудеться цього місяця і триватиме кілька днів. Але адвокати Весткотта попросили надати йому більше часу після того, як Перрі, статки якої оцінюють у $350 мільйонів, найняла 25 експертів для перевірки будинку на предмет недоліків.

Зокрема вони стверджуватимуть, що будинок потребує ремонту через пошкодження водою, дубом, що впав на будівлю, і різних інших проблем з обслуговуванням, які виникли, поки вона роками чекала на переїзд.

Знаменитість також хоче близько $3,5 мільйона як упущену вигоду від орендної плати, яку, ймовірно, могла б заробити на заміському будинку, попри те, що під час купівлі співачка заявила, що планує виховувати там свою доньку.

  • На американську акторку Шерон Стоун, відому ролями у фільмах “Основний інстинкт”, “Згадати все”, “Казино” та інших кінороботах, подали до суду.

В Україні громадяни віком від 50 до 60 років, придатні до служби, підлягають мобілізації, і новин щодо їх звільнення від призову немає. Мобілізація здійснюється згідно з розпорядженнями, що регулюють призов осіб цієї вікової категорії, враховуючи інформацію про стан здоров’я.

Китайський космічний стартап Deep Blue Aerospace оголосив про початок продажу квитків на суборбітальний політ у відкритий космос, який планується на 2027 рік. У першому турі продаються лише два квитки за ціною близько 210 тисяч доларів. 

Згідно зі звітом, підготовленим проєктом New Diplomacy Project, консультантами якого є колишній посол Великої Британії у США Девід Меннінг та Фонд Friedrich Ebert Foundation, який пов’язаний із Соціал-демократичною партією канцлера Німеччини Олафа Шольца, йдеться, що Європі, Великій Британії та Україні необхідно терміново “захистити від Трампа” свою колективну безпеку, створивши “банк НАТО” для фінансування оборонних витрат.

Станом на 16:00 четверга, 24 жовтня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 101.

Німеччина може суттєво постраждати від можливого торговельного конфлікту між США та Європою, якщо Дональд Трамп переможе у виборах і запровадить нові мита.