В Індії змія вкусила чоловіка, а він тричі вкусив її у відповідь

Джерело: India Today

У Біхарі, Індія, змія вкусила робітника на ім’я Сантош Лохар, а він, своєю чергою, тричі вкусив її у відповідь. Невдовзі рептилія померла, а чоловік вижив.

Як розповіли у виданні, робітник, зайнятий на будівництві залізничної лінії, спав у своєму таборі, коли до нього пробралася отруйна змія. Замість того щоб запанікувати, розлючений Сантош схопив її залізним прутом і вкусив тричі, внаслідок чого змія померла.

“У моєму селі є повір’я, що якщо змія вкусить тебе, ти повинен вкусити її двічі, щоб нейтралізувати отруту”, — пояснив він свій вчинок.

Щойно стало відомо про подію, залізничники терміново відправили Сантоша на до найближчої лікарні.

Новина про цю подію швидко поширилася, і біля лікарні зібрався натовп, щоб побачити потерпілого і почути його історію. Багато місцевих жителів припустили, що рептилія, можливо, не була отруйною, інакше життя Сантоша могло опинитися в серйозній небезпеці.

За словами лікаря доктора Сатіша Чандри, чоловік родом із Джаркханда, зараз одужує і перебуває поза небезпекою.

Розколи в “російській опозиції в вигнанні” загострилися після звинувачень союзників Олексія Навального в організації нападів на їхніх активістів. Цей скандал відвертає увагу від політичної діяльності до внутрішніх конфліктів, шкодить довірі до “опозиції” серед прихильників і Заходу, та посилює конфлікти між основними “опозиційними” групами.

У Хмельницькій області затримали чоловіка, який з автомата Калашникова відкрив вогонь по поліціянтах та службових автомобілях, поранивши правоохоронця і цивільного.

13 вересня російська армія завдала удару по енергооб’єкту в Сумській області, внаслідок чого загинув 54-річний працівник підприємства, а ще семеро людей отримали поранення.

За повідомленням ЗМІ, Дмитро Кулеба був звільнений з посади міністра закордонних справ України, бо нібито дратував главу Офісу президента Андрія Єрмака, який “хоче більшого контролю” в МЗС.

За весь час окупації Сєверодонецька в Луганській області російські загарбники забезпечили опалення лише в кількох будинках місцевих мешканців.