Бред Пітт та Інес де Рамон уперше зʼявилися на публіці разом

Джерело: Daily Mail

Американський актор Бред Пітт прибув на Гран-прі Великої Британії в Сільверстоун зі своєю дівчиною Інес де Рамон.

Це перша офіційна поява пари на публіці за майже два роки стосунків. Уперше про їхні стосунки з’явилися чутки ще восени 2022 року.

Фото: Getty Images

Як розповіли у виданні, голлівудський актор досі сперечається в суді з Анджеліною Джолі через спільні бізнеси та опіку над дітьми. Вони почали процес розлучення ще у 2016 році.

Інес — перші серйозні стосунки Пітта після скандального розлучення. Вони рідко зʼявлялися на публіці, а про те, що знаменитості почали зустрічатися стало відомо лише зі слів інсайдерів.

Фото: Getty Images

“Правду кажучи, Бред деякий час був готовий зробити пропозицію. Він такий щасливий з Інес. Бред зустрів її в ідеальний момент, встигнувши подорослішати після розлучення”, — зазначив співрозмовник видання, наближений до їх оточення.

Зокрема, переломним моментом став переїзд Інес до обранця кількома місяцями раніше. За словами інсайдера, Пітт усвідомив, що може будувати майбутнє з дизайнеркою прикрас, яка раніше була у шлюбі з актором “Щоденників вампірів” Полом Веслі.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.

Біоактивне скло, що з’єднується з тканинами та зміцнює кістки й зуби, поєднали з токсичним металом галієм. Лабораторні випробування показали, що це скло знищує ракові клітини і може регенерувати хворі кістки.

За даними ЗМІ Румунія звернулась до України з проханням збивати російські БпЛА, які іноді залітають на румунську територію під час атак безпілотників.