АР: Команда Байдена після дебатів надавала список рекомендованих запитань для двох інтерв’ю

Джерело: Associated Press

Команда президента США Джо Байдена надала списки схвалених запитань двом радіоведучим, які брали у нього перші інтерв’ю після дебатів із Дональдом Трампом.

Радіоведучий Ерл Інгрем заявив, що помічники Байдена зв’язалися безпосередньо з ним для проведення інтерв’ю з американським лідером і надіслали йому список із чотирьох запитань, щодо яких перед цим не велися жодні переговори. Інтерв’ю вийшло в ефір у четвер, 4 липня.

“Вони дали мені точні запитання”, – розповів Інгрем, чиє “Шоу Ерла Інгрема” транслюється на 20 станціях Вісконсіса.

У 18-хвилинному інтерв’ю Інгрем поставив Байдену чотири запитання. Зокрема радіоведучий запитав американського президента про його досягнення, особливо у Вісконсіні; що було поставлено на карту для темношкірих виборців; що Байден сказав би людям, які вважають, що їхній голос не має значення; чи може Байден прокоментувати свій виступ на дебатах і зауваження Трампа про осіб, які перетинають кордон і влаштовуються на “чорну роботу”.

Своєю чергою, Андреа Лофул-Сандерс, радіоведуча програми “Джерело” у Філадельфії, розповіла в інтерв’ю Віктору Блевеллу із CNN, що команда Байдена надіслала їй список рекомендованих запитань для інтерв’ю з президентом після дебатів.

“Питання надіслали мені на погодження. Я їх схвалила”, – уточнила Лофул-Сандерс.

За їх словами, вона отримала від команди Байдена вісім запитань, чотири із яких вона обрала і схвалила.

Блеквелл зазначив, що і Лофул-Сандерс, і Інгрем ставили Байдену, “по суті, однакові запитання”.

Речниця передвиборчої кампанії Байдена Лорен Хітт підтвердила, що команда президента пропонувала запитання радіоведучим.

Як зауважили у штабі Байдена, пропонувати запитання – це звичайна практика, додавши, що схвалення запитань не є обов’язковою умовою для самих інтерв’ю.

“Це зовсім не рідкісна практика, коли респонденти діляться темами, які вони хотіли б обговорювати (під час інтерв’ю – ред.)”, – пояснила Хітт.

Пізніше джерело у команді Байдена заявило, що більше не пропонуватимуть запитання інтерв’юерам.

“Хоча організатори інтерв’ю завжди були вільні ставити будь-яке питання, у майбутньому ми утримаємося від запропонованих запитань”, – повідомило CNN поінформоване джерело.

Будинок у Лос-Анджелесі, де помер Метью Перрі, продали.

За даними ЗМІ, Президент України Володимир Зеленський вважає, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах у США, його непередбачуваність може допомогти у боротьбі з РФ.

Ввечері 25 жовтня президент Володимир Зеленський раптово “повернув” українців у 2008 рік – до війни залишалось 6 років, долар був по 5 грн, а прем’єром – Юлія Тимошенко, яка першою в Україні здогадалась напряму роздавати гроші з державного бюджету заради електоральних бонусів. Щоправда, тоді економічна криза ще не встигла вдарити по Україні, а в Тимошенко наближались вибори, де її головним конкурентом був Віктор Янукович – тоді як в Зеленського російська армія наближається до Дніпра, на армію не вистачає 500 мільярдів гривень, через що влада підняла податки, а курс долара впевнено рухається до 42 грн.

В суботу, 26 жовтня, в Австралії три людини загинули після того, як два легкомоторних літаки зіткнулися в повітрі і впали в лісистій місцевості.

Державна податкова служба України залучила до декларування доходів контент-мейкерку з платформи OnlyFans, що дозволяє ділитися еротичним контентом.