Уламки ракет у Києві пошкодили житлові будівлі та дитячий медичний заклад: є постраждалі

Джерело: керівник КМВА Сергій Попко, міський голова Києва Віталій Кличко

Внаслідок масованої атаки РФ по Києву зафіксовано падіння уламків в п’яти районах. Нині відомо про трьох постраждалих, а інформацію щодо загиблого ще перевіряють. ЗС РФ влучили в одне з приміщень дитячого медичного закладу.

За попередніми даними:

  • в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі;
  • в Голосіївському – уламки впали біля житлового будинку;
  • в Дніпровському палають уламки в житловій забудові;
  • в Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок;
  • в Деснянському районі займання будинку.

На місцях вже працюють усі оперативні служби.

Міський голова Києва зазначив, що нині відомо про трьох постраждалих, одного з них шпиталізували. Ще двом надали допомогу на місці.

До цього повідомлялося, що у Соломʼянський район викликали бригаду медиків.

Речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук зауважив, що російські війська перекидають ракети С-300 до систем ППО поблизу Керченського мосту, адже вони там їм дуже потрібні.

У ніч на 6 жовтня російські війська вкотре атакували українські міста безпілотниками. Внаслідок обстрілу поранень зазнала одна особа.

День територіальної оборони в Україні відзначають щорічно у першу неділю жовтня.

В Україні триває 956-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 660 тисяч осіб.

У ніч на 6 жовтня російські війська атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів. Загалом Сили оборони збили на території України 56 ворожих безпілотників та дві російські ракети.