У TikTok з’явилося змагання зі стрибків із човна на великій швидкості: у США загинули чотири людини

Джерело: Daily Mail.

У TikTok набув популярності тренд зі стрибків із човна на високій швидкості. У штаті Алабама вже загинули четверо людей, оскільки під час виконання завдання миттєво зламали собі шиї.

“Вони виконували виклик у TikTok. Це завдання, коли ви сідаєте в човен, який пливе на високій швидкості, стрибаєте з борта човна, не пірнаєте, а стрибаєте з ніг першим і просто нахиляєтеся у воду”, — сказав Капітан Джим Денніс з рятувального загону Чайлдерсбурга.

У лютому однією з жертв став батько трьох дітей. У травні загинув чоловік середнього віку.

Ймовірно, одне з відео зняли на озері Норман, штат Північна Кароліна. На ньому зображено як п’ятеро людей стрибають у воду.

@

♬ –

Вже не вперше через челенджі у TikTok гинуть люди. Зокрема двоє підлітків померли після участі в Benadryl Challenge — вони проковтнули кілька пігулок антигістаміну, щоб викликати галюцинації, перш ніж публікувати відео про свій досвід.

У квітні цього року помер 13-річний Джейкоб Стівенс. У серпні 2020 року після участі в тренді померла 15-річна Хлоя Марі Філліпс.

Скриншот: TikTok

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

Колишня глава МЗС Австрії Карін Кнайсль, котра також відома своїми танцями з Путіним на власному весіллі, нині остаточно переїхала до Росії та стала там “амбасадоркою зі збереження амурського тигра”.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…

Собаку-детектора спеціально натреновано для пошуку прихованих вибухонебезпечних предметів, які саперам складно виявити, навіть із металошукачем. Нині Севен допомагає фахівцям ДСНС розміновувати територію Сумщини.