«Нова пошта» вперше відкрила відділення у Франції

Джерело: пресслужба компанії

Компанія “Нова пошта” відкрила у Ніцці своє перше у Франції відділення. Воно стало сотим відділенням компанії в Європі.

“Франція стала 14-ю європейською країною, на ринок якої вийшла “Нова пошта”. Відділення у Ніцці працюватиме за адресою 27 Avenue Notre Dame, 06000. У ньому клієнти зможуть отримувати та відправляти документи, посилки та вантажі до 100 кг з/до України, всередині країни та між європейськими країнами, де вже є відділення “Нової пошти”, – йдеться в повідомленні.

Термін доставки в Україну становить від 5 днів.

Окрім відділення, по всій країні доступні поштомати, пункти видачі посилок та кур’єрська доставка відправлень до 1 000 кг на будь-яку адресу у Франції.

За словами співвласника групи компанії NOVA Володимира Поперешнюка, до кінця року планується відкрити відділення у Парижі, Ліоні, а далі – й в інших великих містах – Ліллі, Тулузі та Бордо.

  • Логістична компанія “Нова пошта” вийшла на ринок Великої Британії, яка стала 13 європейською країною, де працюють відділення.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.