Лікар Байдена оприлюднив результати його «детального неврологічного обстеження»

Джерело: Sky News

Особистий лікар Джо Байдена опублікував лист про здоров’я президента США, в якому заявив, що не виявляв в нього жодних симптомів хвороби Паркінсона.

Після поганих результатів Байдена в дебатах з Дональдом Трампом зросло занепокоєння щодо здоров’я президента. Також згідно з The New York Times, журнали відвідувачів Білого дому показують, що доктор Кевін Каннард, невролог, який спеціалізується на рухових розладах і нещодавно опублікував статтю про хворобу Паркінсона, відвідував Білий дім вісім разів з минулого літа до весни цього року.

Однак особистий лікар Байдена Кевін О’Коннор оприлюднив лист, у якому наголосив, що “президент Байден не відвідував невролога поза межами свого щорічного огляду”.

У листі додано, що доктор Каннард є консультантом Білого дому з неврології і лікував низку людей у цій будівлі.

У Коломиї, що на Івано-Франківщині, в жіночому психоневрологічному інтернаті, працівниця, ймовірно, побила свою підопічну.

У Тбілісі у власному помешканні знайшли мертвою трансгендерну модель, учасницю конкурсу краси Miss Trans Star International Кесарію Абрамідзе.

Галицький районний суд Львова продовжив досудове розслідування у справі вбивства мовознавиці Ірини Фаріон ще на шість місяців.

Проти Гарві Вайнштейна з’явилося нове обвинувачення. Прокуратура не оприлюднила подробиць, а адвокат Вайнштейна заявив, що він не знає нічого про нову обвинувачувачку.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.