Для проведення опитування щодо корупції в Україні НАЗК виділило понад 1,7 млн грн

Джерело: Prozorro

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виділило для проведення стандартного опитування щодо корупції в Україні понад 1,7 мільйона гривень.

В тендері UA-2023-09-20-007167-a перемогла компанія ТОВ “ІНФО САПІЄНС” з пропозицією 1 727 904 грн. Зазначимо, що це єдине підприємство, яке подало пропозицію за цим тендером.

Очікувана вартість НАЗК становила 1 740 700 грн.

Згідно з тендерною документацією, опитування проводилось по всіх території України (окрім тимчасово окупованих територій та зони бойових дій) з жовтня по грудень 2023 року.

Служба безпеки завершила досудове розслідування щодо чотирьох російських агентів, які готували теракти у Києві та Львові.

Верховна Рада у середу, 18 вересня, провалила голосування за дерусифікацію понад 300 населених пунктів. Частина народних депутатів заблокували трибуну.

Президент Фінляндії Александер Стубб закликав до розширення Ради Безпеки ООН, скасування її єдиного права вето та зупинення будь-якого члена, який бере участь у незаконній війні, такій як вторгнення Росії в Україну.

В середу, 18 вересня, Північна Корея випустила кілька балістичних ракет малої дальності в бік свого східного узбережжя, про що повідомили Південна Корея та Японія.

Протягом минулої доби, 17 вересня, по всій лінії фронту зафіксовано 194 бойових зіткнень.