Співачка Sia народила первістка

Джерело: друзі артистки/Instagram

Австралійська співачка Sia вперше стала матір’ю. Виконавиця народила сина.

“Мама і син – не може бути більшої любові”, – підписали фото друзі.

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Сама ж співачка не коментувала народження сина. Зауважимо, що  Sia веде доволі закритий спосіб життя.

Довідка. Sia – володарка багатьох музичних премій. Зокрема, її хіт “Chandelier” отримав 4 номінації на “Греммі” в категоріях “Запис року”, “Пісня року”, “Найкраще сольне поп-виконання” та “Найкраще музичне відео”.

Минулого року виконавиця зізналася, що страждає аутизмом. За її словами, про свій діагноз вона дізналася занадто пізно.

У 2023 році артистка вийшла заміж за художника та продюсера Дена Бернарда. Він став її другим чоловіком. Також Sia має двох всиновлених дітей: Десані й Че.

Китайський космічний стартап Deep Blue Aerospace оголосив про початок продажу квитків на суборбітальний політ у відкритий космос, який планується на 2027 рік. У першому турі продаються лише два квитки за ціною близько 210 тисяч доларів. 

Згідно зі звітом, підготовленим проєктом New Diplomacy Project, консультантами якого є колишній посол Великої Британії у США Девід Меннінг та Фонд Friedrich Ebert Foundation, який пов’язаний із Соціал-демократичною партією канцлера Німеччини Олафа Шольца, йдеться, що Європі, Великій Британії та Україні необхідно терміново “захистити від Трампа” свою колективну безпеку, створивши “банк НАТО” для фінансування оборонних витрат.

Станом на 16:00 четверга, 24 жовтня, кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 101.

Німеччина може суттєво постраждати від можливого торговельного конфлікту між США та Європою, якщо Дональд Трамп переможе у виборах і запровадить нові мита.

Правоохоронні органи Молдови заявили про значні грошові перекази з Росії, спрямовані на підкуп виборців. Глава Генерального інспекторату поліції Молдови Віорел Чернеуцану повідомив, що тільки в жовтні було переказано понад 24 млн доларів через додаток “Промсвязьбанк”. Ці кошти використовували для впливу на результати президентських виборів та референдуму щодо вступу до Європейського Союзу.