Чи вплине нічна атака росіян по заходу України на відключення світла — «Укренерго»

Джерело: телемарафон

Попри нічну атаку на енергооб’єкти на заході України, графіки відключень електроенергії залишаться без змін, повідомив голова “Укренерго” Володимир Кудрицький.

Кудрицький наголосив, що ситуація з електропостачанням є стабільною в усіх регіонах. Винятком є прифронтові зони, де через постійні обстріли споживачі можуть залишатися без світла внаслідок пошкодження мереж.

“І це також стосується західного регіону, де буквально кілька годин тому росіяни здійснили досить серйозну атаку на об’єкт “Укренерго”. Але навіть попри пошкодження, які були завдані, ми не плануємо в західному регіоні міняти якимось чином графік”, — зазначив він.

Він також додав, що ситуація з енергоживленням є однаковою в західних, південних, центральних і східних регіонах.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Нещодавно Букви опублікували інтерв’ю із сестрою українського військовослужбовця, який офіційно вважається безвісти зниклим. За словами…

Внаслідок нічних і ранкових російських обстрілів Сумської області 19 вересня загинули двоє мирних жителів, ще двоє дістали поранення. Ворог здійснив 19 атак по прикордонних районах та населених пунктах, зафіксовано 38 вибухів.