Порошенко на запрошення республіканців візьме участь у національному конвенті в США

Джерело: пресслужба “Європейська Солідарність”

Представники Республіканської партії США запросили лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка взяти участь в Республіканському національному конвенті у Мілуокі (США).

15-18 липня Порошенко здійснить візит до США, де також зустрінеться з керівництвом та членами Конгресу США від Республіканської партії, кандидатами на посади президента та віцепрезидента США у складі делегації Міжнародного демократичного союзу.

Основною метою його візиту є залучення міжпартійної дипломатії для зміцнення всебічної підтримки України та розширення каналів комунікації з Республіканською партією США, зокрема з кандидатами на наступні президентські вибори.

П’ятий Президент України також виступить на заходах за лінією Міжнародного республіканського інституту та Мюнхенської безпекової конференції в рамках Конвенту.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…