Курс долара оновив максимум і наблизився до 41 гривні

Джерело: НБУ

Національний банк України підвищив курс долара до гривні до історичного максимуму.

Офіційний курс на 12 липня 2024 року встановлено на такому рівні: 40,8823 грн за 1 долар (+0,1677 грн). Схожим курс був лише 10 липня – 40,7662.

Скриншот

Курс євро становитиме 44,3818 грн за 1 євро (+0,3042 грн). Це також максимум. Найвищий досі курс був 10 липня – 44,0846.

Скриншот

На міжбанку сьогодні курс виріс на 12 копійок, до 40,89-40,91 грн/долар (купівля-продаж) порівняно із закриттям у попередній день.

Тоді як на готівковому ринку курс долара зріс на 5 копійок – до 41,05 гривні.

  • Національний банк України встановив офіційний курс долара на рівні 40,11 грн/долар, що є новим історичним максимумом курсу американської валюти.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.

Зірка американського серіалу “Спадкоємці” Гаррієт Волтер зіграє британську прем’єр-міністерку Маргарет Тетчер у драматичному серіалі “Браян і Маргарет”.