У фільмі «Дедпул та Росомаха» зняли «найпотворнішого собаку Великої Британії»

Джерело: empire

У фільмі “Дедпул та Росомаха”, який невдовзі з’явиться у кінотеатрах світу, глядачі зможуть побачити нового героя – Догпула, якого зіграв “найпотворніший собака Великої Британії”.

Догпул стане другом Дедпула. Як і головний герой, собака має нетрадиційний вигляд та любов до хаосу. А найголовніше – червоно-чорний стрій, що свідчить про ментальну схожість героїв.

“Це любов з першого погляду. Він (Дедпул) любить Догпула”, – сказав Раян Рейнольдс.

Актор розповів, що собаку запримітили під час знімання сцен фільму у Лондоні.

“Її справжнє ім’я – Пеггі, і вона здобула нагороду як найпотворніший собака Великої Британії. Причина, з якої я наполягав на ній, була у тому, що вона почуває себе як живе втілення Вейда Вілсона”, – додав Рейнольдс.

За словами актора, ідея зняти Пеггі була трохи “запізнілою”, але вона стрімко зміцнювалася. Відтак Догпула можна вважати “основним продуктом” фільму.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.