«Думками навиворіт 2» став найкасовішим фільмом в історії Pixar

Джерело: Variety

Повнометражна анімація “Думками навиворіт 2” стала найкасовішим фільмом за всю історію студії Pixar.

Станом на 13 липня родинний мультфільм заробив 1,25 мільярда доларів у світовому прокаті, обійшовши попереднього рекордсмена – анімацію “Суперсімейка 2”, яка заробила 1,24 мільярда доларів.

Як зазначається, сиквел про емоційне життя дівчинки-підлітка заробив у американському прокаті 543,5 мільйона доларів, а за межами США – 708 мільйонів доларів.

Також мультфільм “Думкам навиворіт 2” посів четверте місце серед найкасовіших анімаційних фільмів усіх часів. До першої трійки цього рейтингу належать: 3 місце – “Крижане серце” від Walt Disney Animation Studios ($1,29 млрд), 2 місце – “Брати Супер Маріо в кіно” від Illumination та Universal ($1,36 млрд) та 1 місце – “Крижане серце 2” від Walt Disney Animation Studios ($1,45 млрд).

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.