Кейт Міддлтон відвідає фінал Вімблдону

Джерело: AP

Принцеса Уельська вдруге з’явиться на публіці після оголошення діагнозу щодо раку. Зокрема, Кейт Міддлтон відвідає фінал Вімблдону в неділю, 14 липня.

У Кенсінгтонському палаці зазначили, що під час матчу між чинним чемпіоном іспанцем Карлосом Алькарасом і сербським тенісистом Новаком Джоковичем принцеса перебуватиме в королівській ложі Центрального корту.

Як розповіли у виданні, Кетрін патронує Всеанглійський клуб з 2016 року, і в її церемоніальні обов’язки входить вручення трофея переможцю після кожного фіналу чоловічого та жіночого одиночного розряду. Утім, цього року нагороди вручатиме голова Всеанглійського клубу Дебора Джеванс.

Чоловік Кетрін, принц Вільям також не буде присутній на церемонії. Натомість він спостерігатиме за футбольним фіналом між Англією та Іспанією на Чемпіонаті Європи як президент Англійської футбольної асоціації.

Довідка. У березні принцеса Уельська оголосила, що в неї діагностували рак. Раніше Кенсінгтонський палац заявив, що вона перенесла операцію на черевній порожнині, після чого вона дізналася про рак.

Уперше Кетрін з’явилася на публіці після оголошення діагнозу на церемонії святкування 75-річчя короля Чарльза в червні.

  • Принц Вільям може наразитися на хвилю сексизму, якщо відвідає футбольний фінал в Німеччині в неділю, 14 липня, адже у 2023 році королівська родина пропустила жіночу гру.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.