Померла зірка серіалу «Усі жінки – відьми» Шеннен Догерті, яка боролася з онкологією

Джерело: People

Голлівудська акторка Шеннен Догерті, зірка серіалу “Усі жінки – відьми”, померла після дев’яти років боротьби з онкологією. Її смерть підтвердила давня приятелька та публіцистка Леслі Словн. Шеннен Догерті померла у суботу, 13 липня, у віці 53 років.

“З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з ним”, – повідомила подруга артистки.

Фото: Associated Press

Шеннен Догерті з 2015 року боролася з раком молочної залози. Після діагнозу у березні 2015 року вона розпочала лікування і вже навесні 2017 року повідомила про ремісію.

Фото з мережі

Проте у 2020 році рак повернувся, і вона продовжувала боротися з онкологією четвертої стадії. У 2023 році Догерті повідомила, що рак дав метастази у мозок і поширився на кістки.

Фото з мережі

Зірка підтримувала Україну на тлі російського повномасштабного вторгення. Вона засуджувала дії росіян, а також публікувала фото наслідків ворожих нападів на цивільне населення.

Фото: @theshando / Instagram

Фото: @theshando / Instagram

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.