В Україні за вихідні на водоймах потонули 66 людей — ДСНС

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Facebook

Протягом минулих вихідних на українських водоймах потонули 66 людей, з-поміж цього числа було десять дітей. Найбільше жертв у Київській, Черкаській та Дніпропетровській областях.

“На щастя, 11 осіб, зокрема 4 дітей, вдалося врятувати”, – йдеться в повідомленні.

З початку 2024 року на водних об’єктах України загинули 672 громадян. Також серед них було 76 дітей.

Рятівники закликають бути обережними під час відпочинку біля води. Вони наголошують на необхідності оцінювати свої фізичні можливості, обирати лише пристосовані для купання місця, не запливати надто далеко, особливо у незнайомих водоймах, пильнувати дітей.

“І не забувайте – вода не лише освіжає у спеку, але і забирає життя”, – додали вони.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.