Деякі республіканці на підтримку Трампа після стрілянини заклеїли собі праве вухо

Джерело: BBC News

Кілька учасників національного з’їзду Республіканської партії у Вісконсині одягнули пов’язки на праве вухо на знак солідарності з кандидатом у президенти від партії Дональдом Трампом.

Дехто на пов’язці писав “T [Трамп] 2024”.

Фото: BBC News

Колишній президент прибув на з’їзд у Мілуокі в понеділок увечері з пов’язкою на вусі, яка закривала рану, завдану йому кулею стрілка на передвиборчому мітингу в Пенсільванії за два дні до цього.

Фото: BBC News

Нагадаємо, експрезидента США Дональда Трампа евакуювали зі сцени на мітингу в Батлері, штат Пенсільванія, після того, як у натовпі пролунали постріли, а на його обличчі з’явилася кров. Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що під час стрілянини в Пенсильванії зазнав поранення вуха.

Іран в суботу, 14 вересня, запустив на орбіту дослідницький супутник, повідомляють державні ЗМІ країни.

Віцепрезидентка США, яка є кандидаткою у президенти від Демократичної партії, Камала Гарріс розміщує в ключових штатах рекламу з підтримкою України. 

Європейська комісія представила країнам-членам три варіанти виконання плану G7, згідно з яким західні союзники залучать для допомоги Україні 50 мільярдів доларів, отриманих з доходів від заморожених активів РФ.

В суботу, 14 вересня, армія РФ завдала удару по Гуляйпільській громаді Запорізької області. Є жертви. 

Наприкінці червня Міністерство оборони Нідерландів повідомило, що країна разом з союзником нададуть Україні систему протиповітряної оборони Patriot. Тепер цей план скасовано через відмову союзника.