Бейонсе дозволила Камалі Гарріс використати свою пісню у президентській кампанії – CNN

Джерело: CNN

За даними ЗМІ, співачка Бейонсе (Beyoncé) дозволила віцепрезидентці США Камалі Гарріс використовувати свою пісню “Freedom” у передвиборчій кампанії.

Напередодні Гарріс, під час свого першого офіційного звернення до передвиборчого штабу, вийшла під цю пісню Бейонсе.

Джерела, близькі до віцепрезидентки, повідомили CNN, що її команда отримала офіційний дозвіл на використання композиції у межах президентської кампанії.

Джерело додало, що Бейонсе – яка відома тим, що суворо дотримується інструкцій щодо дозволу на використання своїх пісень – всього за кілька годин схвалила дозвіл Гарріс.

Попри те, що співачка офіційно не висловлювала підтримки Гарріс, після того, як Байден оголосив, що не братиме участі у виборах президента США, цей крок свідчить, що вона підтримує віцепрезидентку.

Бейонсе з 2013 року підтримує Демократичну партію, коли заспівала гімн США на церемонії інавгурації Барака Обами. Вже у 2016 році вона, разом зі своїм чоловіком, репером Jay-Z були хедлайнерами передвиборчого концерту Гіларі Клінтон.

У 2020 році виконавиця підтримала кампанію Байдена-Гарріс, опублікувавши в інстаграмі заклик підтримати їх.

Композиція “Freedom” за участю Кендріка Ламара дебютувала в альбомі Бейонсе “Lemonade” 2016 року. Пісня, номінована на Ґреммі, стала гімном багатьох демонстрацій після смерті Джорджа Флойда у 2020 році.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Аналітики ISW зреагували на атаку України по російському складу боєприпасів у Топорці (Тверська область, РФ) та наголосили, що подальші подібні атаки вплинуть на здатність окупантів наступати.