З’їла 10 кг їжі: у Китаї блогерка померла під час прямого ефіру від переїдання

Джерело: NTK

Китайська фудблогерка Пан Сяотін раптово померла у прямому ефірі, під час якого з’їла 10 кілограмів їжі.

Як розповіли у виданні, 24-річна дівчина здобула популярність завдяки своїм прямим ефірам, під час яких вона регулярно з’їдала понад 10 кілограмів їжі.

Новина про смерть блогерки в прямому ефірі з’явилася в місцевих ЗМІ 14 липня. Результати розтину показали, що живіт Сяотін був помітно деформований, а шлунок переповнений неперетравленою їжею.

Зазначається, що жінка вперше дізналася про мукбанг – відео- або вебтрансляцію, в якій ведучий з’їдає велику кількість їжі для розваги глядачів – від друга. Вона вирішила спробувати такий формат, коли побачила, як її товариш отримує за це великі гроші.

Як повідомляється, батькам блогерки було не до вподоби її захоплення, оскільки воно завдавало шкоди здоров’ю Сяотін.

Примітно, що блогерка продовжувала знімати мукбанг-стрими навіть після того, як одного разу через переїдання потрапила до лікарні з шлунково-кишковою кровотечею.

Утім, вона знову почала переїдати вже через день після виписки.

Нині невідомо, чи ведеться розслідування її смерті.

19 вересня глава РФ Володимир Путін заявив, що Росія збільшила виробництво безпілотників приблизно в десять разів до майже 1,4 мільйона цього року, намагаючись забезпечити свою армію на фронті.

19 вересня близький соратник президента РФ Володимира Путіна “попередив” західні уряди, що почнеться ядерна війна, якщо вони дадуть зелене світло Україні використовувати далекобійне озброєння для ударів по території Росії.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.