Ейфелева вежа, олімпійські кільця і Місяць – ідеальне поєднання. Фотограф «зловив момент»

Джерело: Greg Martin/Instagram

Ігри в Парижі 2024 року ще не розпочалися, але вже з’явилось зображення, яке може отримати звання найкращого фото цієї події. У ніч на 21 липня місяць ідеально розташувався посеред олімпійських кілець Ейфелевої вежі.

Зображення, зроблене Грегом Мартіном, стало вірусним у соціальних мережах, а офіційний профіль конкурсу поділився ним.

“Рідкісна нагода зняти щось подібне, особливо коли олімпійські кільця знаходяться на Ейфелевій вежі. Олімпійські ігри в Парижі 2024 року обіцяють бути неймовірними, а з майданчиками поблизу таких знакових місць, як це, на нас чекають дивовижні ігри!” – написав фотограф.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Greg Martin (@gregmartin11)

Церемонія відкриття буде інноваційною, вона пройде вздовж річки Сени в самому центрі Парижа. Буде забезпечено вільний доступ у різних точках уздовж берегів Сени, що дозволить вболівальникам спостерігати за подією без квитків на верхній набережній. Доступ до нижньої частини, між Аустерліцьким мостом та мостом Ієна, вимагатиме квитків.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.