Хіба як співучасник: мати підозрюваного у вбивстві Фаріон заявила, що син не вбивав нікого

Джерело: Олена Зінченко в коментарі “Слідство.Інфо”

Мати підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Олена Зінченко заперечує факт, що син міг стріляти у мовознавицю, запевняючи, що до Львова він приїхав для зустрічі з друзями.

Матір хлопця, якого підозрюють у вбивстві Фаріон, ознайомилася з фото та відеоматеріалами, де зображений її син В’ячеслав Зінченко. За словами жінки, виконавець ніколи не буде так сильно привертати до себе увагу.

Вона зазначила, що останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було. Олена Зінченко додала, що хлопець в окулярах з фотографії поліціянтів — має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина.

“Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати — ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями — це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу. Можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав”, – прокоментувала жінка.

Як розповіла Олена, її син не має шкідливих звичок, натомість завжди приділяє час футболу та книгам. За характером він — добрий і врівноважений. Жінка заявила, що В’ячеслав не міг застрелити людину, припустивши, що можливо, його хтось використав для відвертання уваги у момент злочину.

“Він завжди привертав увагу, був капітаном футбольної команди довгий час. Фінансами сина забезпечував батько, додатково Слава заробляв в інтернеті на криптовалюті”, — поділилася Зінченко.

Минулої весни хлопець навчався в академії “Dronarium” у Львові на оператора БПЛА. Як пояснила Олена, тому син добре знає місто і те, як багато там камер спостереження.

“Минулого року, у нього там зʼявилося чимало нових друзів, приїхав веселий і натхненний. І коли він ось це знову їздив у Львів, хоча казав спочатку, що буде у Тернополі, розуміла, що їде до друзів. Я не володію інформацією про цих людей”, – додала вона.

За словами жінки, син хотів йти на війну, щоб захищати країну разом з батьком. Планував після повернення зі Львова піти на курси водіїв.

  • Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон В’ячеслав Зінченко після обрання запобіжного заходу заявив журналістам, що не вбивав мовознавицю.

Колумбійська співачка Шакіра перервала свій виступ на сцені LIV Miami після того, як помітила, що один з фанатів знімає її під час танцю під новий сингл “Soltera”, підсунувши телефон під поділ її сукні. Артистка спершу спустилася в зал, а згодом продовжила виступ після інциденту.

Лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко придбав для Сил оборони 80 “Мавіків” з тепловізорами, а також мікросхеми для 2000 детекторів дронів “Ванільний цукорок”. 

Катар передасть Збройним силам України 24 самохідні гаубиці PzH ​​2000 у межах угоди з урядом Німеччини, повідомляє видання з посиланням на власні джерела. Натомість отримає від Берліна партії нових машин.

В Україні станом на 16 вересня вже намолочено 39,06 млн тонн нового врожаю на площі у 10,9 млн га.

16 вересня президентка Молдови Мая Санду перервала своє інтерв’ю в етері через землетрус під час прямої трансляції.