Леді Гага повідомила про заручини з підприємцем Майклом Поланскі

Джерело: Harpers Bazaar

Американська співачка Леді Гага повідомила про заручини зі своїм коханим, підприємцем Майклом Поланскі.

Після виступу на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі 2024 року зірка розповіла прем’єр-міністру Франції Габріелю Атталю, що вона та її коханий Майкл Поланскі збираються одружитися. Зокрема артистка представила Поланскі своїм нареченим.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original – Gabriel Attal

Зауважимо, що пара разом уже чотири роки, і лише зараз вони вирішили офіційно оформити свої стосунки. Для виконавиці цей шлюб стане першим.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.

Уряд Німеччини надав Силам оборони новий пакет військової допомоги. Серед іншого, Україна отримає танки LEOPARD, всюдиходи Bandvagn та дрони Vector.

Біоактивне скло, що з’єднується з тканинами та зміцнює кістки й зуби, поєднали з токсичним металом галієм. Лабораторні випробування показали, що це скло знищує ракові клітини і може регенерувати хворі кістки.

За даними ЗМІ Румунія звернулась до України з проханням збивати російські БпЛА, які іноді залітають на румунську територію під час атак безпілотників.