Не підвищення податків: Пенні Пріцкер розповіла, як Україна може збільшувати прибутки

Джерело: Укрінформ

Спецпредставниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер розповіла, як американський уряд заохочує уряд України збільшувати прибутки.

Під час брифінгу вона зауважила, що Кабмін самостійно вирішуватиме, звідки брати доходити, однак уряд США рекомендує зосередитись не на підвищенні податків, а на реформі митниці та боротьбі з тіньовими ринками.

“У вас є доходи, яких ви не отримуєте і які ви мали б отримати сьогодні. Зосередьмося спочатку на цьому”, – зауважила Пріцкер.

Вона додала, що запропонувала Кабміну провести реформу митниці шляхом цифровізації, оскільки це допоможе запобігти корупції.

Окрім цього, потрібно боротись з тіньовими ринками сигарет, алкоголю та електроніки. Ці товари можна продавати на великому рику та отримувати чималі прибутки.

” І тому ми заохочували український уряд зосередитися на цьому перш за все”, – наголосила вона.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.