Камала Гарріс разом із зіркою NSYNC передала у TikTok повідомлення Трампу

Джерело: Камала Гарріс/TikTok

Віцепрезидентка США Камала Гарріс нещодавно створила акаунт в TikTok й опублікувала відео, в якому передає повідомлення Дональду Трампу.

@kamalaharris

Ain’t no lie @Lance Bass

♬ sonido original – Kandy ZT

На відео американський співак та бас-гітарист NSYNC Ленс Басс каже: “Привіт, Камало. Що ми скажемо Дональду Трампу в листопаді?”. Потім він переводить камеру на Гарріс і вони разом кажуть “До побачення, до побачення” під пісню “Bye Bye Bye”, яку гурт NSYNC випустив у 2000 році.

Гарріс вже опублікувала шість відео в TikTok, набравши 11,4 мільйона лайків і 3,4 мільйона підписників.

Актор Девід Швіммер нещодавно зізнався, що його кар’єра могла б піти зовсім іншим шляхом, якби він не відмовився від ролі у фільмі “Люди в чорному” 1997 року. На той час актор здобув велику популярність завдяки своїй ролі в серіалі “Друзі”, але він вирішив зосередитися на власному фільмі, замість того щоб прийняти пропозицію зіграти головну роль у культовому фільмі.

Росія проводить інформаційні маніпуляції, часто маскуючи їх під українські ініціативи, зокрема через створення псевдоукраїнських сторінок у соцмережах.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн у п’ятницю, 20 вересня, здійснить візит до України.

Згідно з листом, який Reuters опублікував у четвер, Німеччина має намір схвалити близько 400 мільйонів євро військової допомоги Україні.

Студія “Квартал 95” без дозволу використала відео загиблого захисника Юрія Назаренка у випуску 25 серпня 2024 року. Це викликало обурення у близьких загиблого.