У США ведмідь із дитинчам вдерлися до автівки місцевого жителя і застрягли в ній

Джерело: AP News

У Коннектикуті, США, дорослий ведмідь та дитинча застрягли в припаркованій автівці. Тваринам не вдалося самостійно вибратися і, злякавшись звуків клаксона та гучного радіо, вони розірвали внутрішню частину машини.

Зрештою власник автомобіля викликав на місце події природоохоронну поліцію штату, працівники якої допомогли визволити диких тварин.

Як зазначається, після відчинення дверей автівки звільнені тварини цілими та неушкодженими побігли до лісу поблизу. До них приєдналося ще одне ведмежа, яке раніше бігало навколо будинку неподалік.

Фото: АР

За словами правоохоронців, автомобілю пощастило менше, адже його внутрішня частина була повністю розірвана.

На думку поліціянтів, ведмеді потрапили до машини, відкривши двері, але точно не відомо, чому пізніше вони опинилися зачиненими всередині.

Примітно, що протягом останнього тижня у тому ж штаті відбулося ще три подібних випадки за участі ведмедів. Зокрема, американка отримала легкі травми після того, як на неї напала та покусала дика тварина.

Пізніше працівники місцевої поліції знайшли та приспали ведмедя. Надалі фахівці планують провести тестування, аби перевірити стан здоров’я дикого звіра.

У червні місцевий житель Кантону, що в Огайо, з метою самооборони застрелив чорного ведмедя.

Минулого року ще одна тварина увірвалася до пекарні, де з’їла 60 кексів, після чого втекла з місця інциденту.

Поліція американського штату Огайо повідомила, що дев’ятирічний хлопчик випадково наїхав на свого тата, коли той навчав його водінню.

TikTok звільнив сотні співробітників по всьому світу, здебільшого у підрозділі модерації контенту, який більше покладатиметься на штучний інтелект (ШІ).

З початку доби, 12 жовтня, станом на 22:00 вже зафіксовано 153 бойових зіткнення.

Інсайдери моди висловили занепокоєння тим, що попередній прогрес, досягнутий у напрямку інклюзивності розміру в галузі, скорочується.

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив про плани тимчасово зупинити право на притулок у рамках нової міграційної стратегії для боротьби з нелегальною міграцією.