Тенісистка Даяна Ястремська приїхала на олімпіаду з улюбленцем – реакція соцмереж

Джерело: Даяна Ястремська/Instagram

Українська тенісистка Даяна Ястремська приїхала на Олімпіаду в Парижі разом зі своїм улюбленцем – папугою. Про це спортсменка розповіла у соцмережах.

На відео вона тримає клітку з птахою. Крім цього, тенісистка опублікувала кадри, як проводить час із папужкою.

А що в олімпійське містечко не можна з тваринами, то улюбленець Ястремської живе у квартирі разом з її мамою.

“Папуга для емоційної підтримки”, “Я знайшла свою улюблену спортсменку”, “Цю пташку так люблять, і в ній так багато любові” – коментують користувачі соцмереж.

До слова, тенісистки Марта Костюк і Даяна Ястремська вирішили знятися з парного турніру на Олімпіаді 2024 року, адже Марті поставили матч з одиночного турніру в той же день.

Даяна Ястремська остаточно залишила Олімпіаду-2024, оскільки до цього вона поступилася у другому колі одиночного турніру колумбійці Камілі Осоріо. Також Олімпіаду після поразки в 1/8 фіналу залишила Еліна Світоліна.

  • 29 липня українська фехтувальниця Ольга Харлан виборола бронзу на Олімпіаді-2024 з фехтування на шаблях, перемігши представницю Республіки Корея Чой Себін.
  • На Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу (Australian Open) дві українські тенісистки відмовилися потиснути руки суперницям з Росії та Білорусі.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.