Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

Джерело: Reuters

Кандидат на пост президента США від республіканців Дональд Трамп погодився на дебати зі своєю суперницею від демократів віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

Трамп у своїй соцмережі Truth Social написав, що погодився на пропозицію телеканалу Fox News щодо дебатів 4 вересня.

“Правила будуть схожі на правила моїх дебатів з Сонним Джо, з яким жахливо поступила його партія, але з повною авдиторією”, – написав експрезидент США.

В агентстві додали, що Трамп двічі писав про згоду на дебати. Свою першу публікацію він видалив, а через кілька хвилин опублікував нову. У другій версії повідомлення він видалив свою пропозицію про проведення “масштабних” зборів у мерії того ж дня, якщо Гарріс відмовиться від дебатів.

Сама віцепрезидентка минулого місяця заявила, що готова до дебатів з Трампом одразу після того, як Fox News запропонував провести захід 17 вересня.

Водночас Трамп спершу відмовився від дебатів з Гарріс посилаючись на те, що вона неофіційна кандидатка від Демократичної партії та додав, що експрезидент США Барак Обама не підтримав Гарріс (Обама висловив підтримку віцепрезидентці наступного дня після заяви Трампа).

Зауважимо, що лише напередодні Трамп відмовлявся від дебатів з Гарріс посилаючись на те, що “і так лідирує в опитуваннях”.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.