Чоловік хотів виїхати з країни з фіктивною дружиною, поки справжня була на іншому КПП

Джерело: Державна прикордонна служба України

Прикордонники виявили одразу 2 псевдоподружжя.

У пункті пропуску “Львів” виявили фальшиве подружжя, яке вдавало закоханих, тримаючись за руки. Водночас справжня дружина чоловіка, який намагався виїхати, прямувала через пункт “Шегині”.

Дізнавшись про те, що план чоловіка викрили, вона повернулася і приїхала до нього. Шлюб фальшивої пари був укладений наприкінці червня, після розлучення справжнього подружжя. 42-річного черкасця не пропустили через кордон.

Ще один уродженець Черкащини одружився з 18-річною дівчиною з інвалідністю, щоб виїхати за кордон. Після переправлення чоловіка дівчина планувала повернутися в Україну. Вартість “послуги” невідома, але жінка стверджувала, що це було безкоштовно. Прикордонники виявили випадок у пункті пропуску “Шегині”.

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США Дональд Трамп зустрілися у п’ятницю, 27 вересня, в Нью-Йорку у Trump Tower.

26 вересня у Києві стартував літературний фестиваль “Книжкова країна”, який, на перший погляд, охоплює переважно…

Галина Глобчаста, староста сіл Макіївки та Греківки, у березні-квітні 2022 року опинилася в окупації. Через її патріотизм Галина стала мішенню для окупантів, які викрали, катували її в школі, де вона працювала. Зрештою їй з чоловіком вдалося втекти.

У Нью-Йорку хочуть зменшити народжуваність щурів, вводячи гризунам протизаплідні засоби.

Станом на 16:00 в п’ятницю, 27 вересня, від початку доби на фронті відбулося понад 70 бойових зіткнень. Ситуація залишається складною та напруженою. Сьогодні найгарячіше на Курахівському та Покровському напрямках.