Синоптики повідомили, в яких регонах сьогодні дощитиме: прогноз погоди на 15 липня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у суботу, 15 липня, у більшості областей переважатиме суха погода. Незначні опади очікуються лише у декількох регіонах.

Сьогодні вдень короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть у східних областях України. На решті території – мінлива хмарність, без опадів.

Вітер північно-західний 5-10 м/с.

Температура повітря вдень від +23 до +28 градусів, лише на Закарпатті та у південних областях повітря прогріється до +30.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Вдень у столиці +25…+27 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

  • По частині південної Європи та північно-західної Африки прокотилася хвиля спеки, яка може побити рекордні температури найближчими днями.

Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та міністерка юстиції України Ольга Стефанішина прокоментувала рейди ТЦК після концертів та в ресторанах.

Помер Філіп Зімбардо, психолог, що провів “Стенфордський тюремний експеримент”, що мав на меті дослідити психологічний досвід ув’язнення. Йому був 91 рік.

Станом на 16:00 суботи, 19 жовтня, від початку доби на фронті відбулося 71 бойове зіткнення. Ворог особливо активний на Курахівському, Куп’янському та Покровському напрямках. 

Лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко в ефірі телеканалу “Прямий” розповів про детальні кроки, які потрібно зробити, аби забезпечити перемогу України. 

Від початку повномасштабного вторгнення понад 100 тис. українських військовослужбовців пройшли підготовку в країнах-партнерах.