У Лондоні за два дні виявили дві роботи Бенксі

Джерело: Sky News

В Лондоні виявили дві нові роботи вуличного художника Бенксі.

В останній роботі зображені силуети двох слонів з витягнутими один до одного хоботами. 

Фото: PA

Деякі припустили, що це натяк на фразу “слон у кімнаті”, яка використовується для розв’язання очевидної проблеми чи складної ситуації, про яку люди не хочуть говорити.

Тоді як інші припустили, що слони, які тягнуться один до одного, можуть символізувати “процес зцілення та примирення”.

В понеділок художник також заявив, що створив козла, який сидів на вершині тонкої стіни на мосту Кью на заході Лондона.

Фото: PA

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.