Голлівудський продюсер і агент Джей Кантер помер у віці 97 років

Джерело: Sky News

У віці 97 років помер легендарний голлівудський продюсер і агент Джей Кантер.

Він помер природною смертю у своєму будинку в Беверлі-Хіллз.

Кантер представляв відомих голлівудських знаменитостей, в тому числі Мерилін Монро та Марлона Брандо.

Після служби у ВМС США він приєднався до групи управління ЗМІ MCA в якості молодшого агента в 1940-х роках.  Кантер представляв Грейс Келлі, Рональда Рейгана, Воррена Бітті, Пола Ньюмана, Лоуренса Олів’є та інших, перш ніж перейти до кіновиробництва.

Пізніше Кантер представляв відомих голлівудських знаменитостей, в тому числі Мерилін Монро та Марлона Брандо.

Він також брав участь у виробництві блокбастерів, зокрема “Вогняні колісниці”, “Чужий”, “Той, що біжить по лезу”, а також фільмів із франшиз “Зоряні війни” та “Поліцейська академія”.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.